Close

Onze vereniging

Over ons

CV De Plekkers, opgericht in 1970, staat bekend om haar sociale en open cultuur.
Carnaval wordt gezien als een volksfeest waarbij je feest kunt vieren met en voor verenigingen.

De Plekkers zijn dan ook trots op de warme banden die ze hebben opgebouwd met collega-verenigingen uit onze gemeente, maar ook de verenigingen buiten de gemeente. Actief bezoeken we recepties en kletsavonden van onze collega’s.

“Mensen maken onze vereniging” is een belangrijke uitspraak. Elk jaar zetten zich namelijk een hele grote groep mensen in om ervoor te zorgen dat de activiteiten van CV De Plekkers kwalitatief en soepel verlopen. Denk bijvoorbeeld aan; de Prinsenreceptie, de Cantus, de Middag van de Lach, de Kolderieke Avonden en het Prinsenbal.

“Het is pas feest, als De Plekkers zijn geweest”, een slogan die we met carnaval op een positieve manier uitdragen. Onze vereniging probeert bij elke gelegenheid bij te dragen aan een mooi feest. Ons Prinsenpaar gaat hierin voorop, gevolgd door de Vorst, en Raad van Elf. De groep wordt altijd vergroot door onze dames en Ex-Prinsen. Met deze gezellige grote groep proberen wij altijd een fijne sfeer te bouwen bij onze eigen activiteiten maar ook bij collega-verenigingen.

“Carnaval verbindt mensen”. Jong en oud, groot en klein, iedereen kan zich welkom voelen bij onze vereniging. De afgelopen periode hebben we weer diverse nieuwe leden mogen verwelkomen die CV De Plekkers als een warm nest hebben omschreven. Een opmerking waar we erg trots op zijn en die we hopen in de toekomst uit te kunnen blijven dragen.