Close

Nieuws

Prins Arthur d'n 1e, 53 Prins van CV De Plekkers

Mijn naam is Arthur van der Heijden 53e Prins van CV De Plekkers. Ik ben 41 jaar en woon samen met mijn vriendin Karin, dochter Lynn (13) en zoon Dean (11) in Asten.

23 jaar geleden ben ik als menneke van 18 begonnen bij de politie. Ik heb op diverse bureaus gewerkt en sinds 1 december 2021 ben ik weer terug in het mooie wijkteam van Deurne, Asten en Someren. Ik ben ook al jaren lid van de Mobiele Eenheid en heb diverse mooie inzetten meegemaakt.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om sportief bezig te zijn, een festival te bezoeken, op vakantie te gaan of ergens een hapje te eten. Ik ben zelf nog iedere week op het voetbalveld te vinden en ga ook regelmatig hardlopen. Daarnaast moedig ik Karin graag aan bij haar handbalwedstrijden, Lynn bij haar turnwedstrijden en ben ik coach/trainer van het voetbalteam van Dean.

Ik ben enorm vereerd dat ik de 53e Prins van CV De Plekkers mag zijn en we gaan er samen een onvergetelijke carnaval van maken!

Lijfspreuk

Dit jaar is de carnaval terug van weggeweest,

Samen met De Plekkers wordt het één groot feest!

Prinsenbal CV De Plekkers

Op zondag 27 november 2022 vindt het Prinsenbal van CV De Plekkers plaats.

Vanaf 14.00u is iedereen welkom bij onze residentie Het Wapen van Asten. De entree is gratis.

Rond de klok van 15.00u wordt de 53e Prins van CV De Plekkers onthuld.

Notulen Jaarvergadering CV De Plekkers 2022

Op woensdag 21 september 2022 heeft in de Residentie Het Wapen van Asten weer de jaarvergadering van CV De Plekkers plaatsgevonden. Hiervoor zijn alle leden uitgenodigd.

Zoals gebruikelijk zijn hier de notulen vinden.